Schuimrubberhuis

Outdoorstoffen, kleurecht, vuil- en waterafstotend.

Als u in de regio Eindhoven op zoek bent naar outdoorstoffen voor het bekleden van loungekussens hoeft u niet verder te zoeken. Het Schuimrubberhuis te Eindhoven heeft een grote collectie outdoorstoffen. Uitermate geschikt voor buitengebruik,100% kleurecht, vuil- en waterafstotend. Als u de juiste stof heeft gekozen maken wij uw loungekussens op maat. Gevuld met speciale polyether voor outdoor gebruik, zo garanderen wij kwaliteit.

Outdoorstoffen omgetoverd naar Loungekussen

Het Schuimrubberhuis garandeert dat u jarenlang plezier zult hebben van uw aangename loungekussens. Door de kwaliteits outdoorstoffen en vulling die wij gebruiken, zullen uw loungekussens vuil afstoten en hun kleur behouden. Ontdek onze mogelijkheden in zowel outdoorstoffen als loungekussens op maat.

De zoektocht naar de juiste Outdoorstof

De juiste outdoorstoffen vinden kan een hele zoektocht worden. Maakt u een Afspraak of kom vrijblijvend langs in onze winkel. Daar kunnen we de stoffen naast elkaar leggen om de kleuren en structuur te vergelijken. En nog een heel belangrijk punt bij outdoorstoffen; hoe komt de stof tot zijn recht bij daglicht!

U kunt natuurlijk online via een webshop uw outdoorstoffen bestellen, maar wij garanderen u dat deze nooit 100% overeen zal komen met wat u op uw scherm zag. Bespaar uzelf die teleurstelling en kom voor uw outdoorstoffen langs bij Het Schuimrubberhuis.

Meer informatie over outdoorstoffen en loungekussens of een afspraak maken? Neemt u dan contact met ons op.

Stoffentool
Loungestoel met kussens
Outdoor living room of traditional and modern house in atlanta