Schuimrubberhuis

Schuimrubber in verschillende soorten, maten en kwaliteiten

De grootste voorraad Schuimrubber in de regio Eindhoven vindt u bij Het Schuimrubberhuis. Schuimrubber staat bekend om zijn verende eigenschappen. Deze Schuimrubber wordt milieuvriendelijk geproduceerd en bevat geen CFK’s of andere schadelijke stoffen. Het Schuimrubberhuis uit Eindhoven vervaardigt van Schuimrubber voornamelijk baby- en kindermatrassen, caravankussens, bootkussens en loungekussens. Schuimrubber komt in verschillende soorten voor. Iedere soort heeft zijn eigen kwaliteit en toepassing.

De verschillende soorten Schuimrubber

Traagschuim
Traagschuim staat ook bekend als nasaschuim. Wanneer traagschuim wordt ingedrukt, zal het daarna langzaam in zijn oorsprokelijke vorm terugkeren. Deze eigenschap heeft traagschuim populair bekend gemaakt. Traagschuim (nasaschuim) is speciaal ontwikkeld om te reageren op lichaamswarmte, dit zorgt voor extra comfort en ondersteuning. Daardoor wordt traagschuim vaak gebruikt in matrassen en (hoofd)kussens.

Koudschuim
Koudschuim staat bekend om zijn hoge rendement. Koudschuim ook wel HR-schuim genoemd. Het ademt en voert vocht goed af door zijn open celstructuur. Koudschuim is zeer veerkrachtig en biedt een hoog comfort gekoppeld aan een lange levensduur.

Natuurlijk snijden wij het schuimrubber voor u op maat. Wij verzenden uw maatwerk schuimrubber door het gehele land. Stuur ons een mail met de afmetingen en de afleverplaats en u ontvangt uw prijsopgave. Bij akkoord ontvangt u een factuur, na betaling verzenden wij uw order

Wilt u meer weten over schuimrubber?
Neem dan contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Kussen vullen met schuimrubber
Schuimrubber snijden