Schuimrubberhuis

Brandvertragende stoffen en gordijnen

Op zoek naar brandvertragende stoffen in de omgeving Eindhoven? Het Schuimrubber en Gordijnenhuis heeft verschillende soorten, maten en kwaliteiten brandvertragende stoffen. Brandvertragende stoffen zijn perfect te gebruiken als decoratie voor o.a. grote evenementen, beurzen en concerten. Bij dit soort grote evenementen krijgt u te maken met een groot aantal bezoekers. Brandveiligheidsvoorschriften komen dan om de hoek kijken als grote verantwoordelijkheid. Ter decoratie is het dan verstandig om gebruik te maken van brandvertragende stoffen.

Onze brandvertragende stoffen voldoen aan de officiële brandnormen, waaronder de internationaal bekende B-1 norm. Ook zijn onze brandvertragende stoffen voorzien van het franse M-1 certificaat. De hoogste Europese klasse voor brandvertragende materialen.

Brandvertragende stoffen zijn meestal geïmpregneerd met een brandvertragend middel, zodat ze geschikt zijn voor ruimtes waar de brandveiligheidsvoorschriften gelden. Voor een vrijblijvende prijsopgave kunt u gerust met uw vragen of wensen over uw brandvertragende stoffen en gordijnen langskomen.

Op de markt

Het Schuimrubberhuis staat al jaren op de diverse markten. Hier kunt op onderstaande dagen terecht voor een doordacht en gedegen advies over kussens en matrassen.

Maandagochtend: 08.30 - 13.00 uur
Uden
Donderdagochtend 08.30 - 13.00 uur
Wijchen
Zaterdag 08.30 - 17.00 uur
Den Bosch

Meer informatie over brandvertragende stoffen en gordijnen? Neem dan contact met ons op.

Stoffentool
Brandvertragende stoffen
Stoffen overzicht