Schuimrubberhuis

Kussens en matrassen

Bent u in de regio Eindhoven op zoek naar kussens of matrassen op maat? Al ruim 25 jaar maakt Het Schuimrubberhuis allerlei soorten maatwerk in kussens en matrassen. Met vakkennis, kwaliteitsstoffen en vullingen maken wij uw kussens en matrassen naar uw persoonlijke wensen.

Op maat gemaakte kussens en matrassen

Bij caravankussens, bootkussens, loungekussens komen vaak afwijkende vormen om de hoek kijken. Bij het maken van deze kussens wordt zorgvuldig naar de vorm gekeken zodat de kussens als een geheel in elkaar vallen. Geen vervelende ruimtes tussen uw kussens. En geen kussens die er alweer snel versleten uitzien, maar gemaakt met kwaliteitsstoffen. Uw wensen zijn dan ook het startpunt bij het maken van uw boot-, caravan- of loungekussens. Zo heeft u jarenlang plezier van uw kussens.

Dit geldt ook voor de matrassen die wij op maat maken. Matrassen van goede kwaliteit zorgen voor een goede nachtrust en groeiontwikkeling van uw kind. Bij Baby- en kindermatrassen wordt de kwaliteit nog wel eens vergeten. Een kind in de groei heeft een goed matras nodig ter ondersteuning. Zeker omdat baby’s en kinderen veel tijd doorbrengen in bed. Ook bij het maken van matrassen gebruiken wij uw wensen als startpunt. Ook voor hoogwaardige op maat gemaakte matrassen kunt u bij Het Schuimrubberhuis terecht. Voor een vrijblijvende prijsopgave kunt u gerust langskomen met de maten van de kussens en/of matrassen.

Op de markt

Het Schuimrubberhuis staat al jaren op de diverse markten. Hier kunt op onderstaande dagen terecht voor een doordacht en gedegen advies over kussens en matrassen.

Maandagochtend: 08.30 - 13.00 uur
Uden
Donderdagochtend 08.30 - 13.00 uur
Wijchen
Zaterdag 08.30 - 17.00 uur
Den Bosch


Meer informatie over kussens (caravankussens, bootkussens, loungekussens) of matrassen (baby- en kindermatrassen)? Neem dan contact met ons op.

Bent u niet in de gelegenheid naar de markt in te komen? Dan bent u altijd welkom in onze winkel aan de Heezerweg te Eindhoven.

Kussens