Schuimrubberhuis

Binnenzonwering Eindhoven

Op zoek naar gepaste binnenzonwering in de regio Eindhoven? Binnenzonwering is functioneel, maar moet vaak ook decoratief zijn. Goede zonwering houdt zonnestralen buiten, maar laat het licht binnen. Het Schuimrubber- en Gordijnenhuis te Eindhoven volgt de laatste trends en biedt u een breed assortiment in alle variëteiten binnenzonwering.

Diverse mogelijkheden binnenzonwering

Binnenzonwering bestaat in vele soorten en maten. Bij het Schuimrubber- en Gordijnenhuis heeft u de keuze uit bijvoorbeeld rolgordijnen, houten jaloezieën, horizontale jaloezieën, lamellen, plisse gordijnen, vouwgordijnen en paneelgordijnen, in diverse dessins en stijlen.

U kunt een afspraak maken met een ervaren adviseur. Onder het genot van een kopje koffie spreken wij graag uw wensen door in onze winkel aan de Heezerweg 108 te Eindhoven. Hoe is de lichtinval in uw woning? Hoeveel zonlicht wilt u tegenhouden. Wilt u een klassieke of trendy uitstraling? Rolgordijnen, jaloezieën, lamellen, plisse gordijnen, vouw- of paneelgordijnen? Wat past het beste bij uw wensen. Alles nemen we met u door zodat u een wel overwogen keuze kunt maken.

Binnenzonwering op maat

Als u een keuze heeft gemaakt in de voor u gewenste soort binnenzonwering en dessin, komen wij in de regio Eindhoven (Helmond, Nuenen, Geldrop, Best, Valkenswaard, Veldhoven en Oirschot) gratis bij u thuis de juiste maten opmeten, zodat wij de binnenzonwering van uw keuze op maat kunnen maken, leveren en eventueel installeren.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden op gebied van binnenzonwering en raamdecoratie op maat? Neem dan contact met ons op of bel met 040 - 211 57 33.

Binnenzonwering
Binnenzonwering combinatie