Schuimrubberhuis

Gordijnen en Gordijnstoffen Eindhoven

Op zoek naar gordijnen of gordijnstoffen in de regio Eindhoven? Het Schuimrubber- en Gordijnenhuis heeft kwaliteitsstoffen tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Wij volgende de trends op het gebied van gordijnen en gordijnstoffen op de voet. Op het gebied van kamerhoge gordijnstoffen en trendy in-between stoffen is ons assortiment zeer uitgebreid. Maakt u liever zelf uw gordijnen? Dan kunt u uiteraard terecht voor de gordijnstoffen, haken, rails en alle aanverwanten artikelen. Tevens adviseren wij over hoe u het beste uw gordijnen kunt maken of reinigen.

Gordijnen op maat met de maatservice

In de omgeving Eindhoven (Helmond, Nuenen, Geldrop, Best, Valkenswaard, Veldhoven en Oirschot) bieden wij een maatwerkservice aan. U kiest de gordijnstoffen uit en in ons eigen atelier maken wij op vakkundige wijze uw overgordijnen, vitrages, paneelgordijnen en vouwgordijnen op maat. Tevens geldt voor de regio Eindhoven onze gratis meetservice.

Hulp nodig bij het uitzoeken van uw Gordijnstoffen?

U kunt een afspraak maken om de collectie gordijnstoffen te komen bekijken. Onder het genot kopje koffie spreken wij graag uw wensen door in onze winkel aan de Heezerweg 108 te Eindhoven. Daar kunt u verschillende gordijnstoffen bekijken en een voorstelling maken van hoe de gordijnen er in uw huis uit zullen zien. Als u een keuze uit het ruime assortiment gordijnstoffen heeft kunnen maken komen wij alles gratis bij u thuis inmeten en uiteraard ook ophangen.

Wilt u meer weten over gordijnstoffen of gordijnen op maat? Neem dan contact met ons op.

bestel je gordijn


Gordijnen collectie
Overgordijnen