Schuimrubberhuis

Zorgeloos genieten van frisse lucht in huis

Van voorjaar tot najaar is er niets fijner dan frisse lucht die door de deuren en ramen uw woning in stroomt. Ons uitgebreide horrenprogramma zorgt ervoor dat u ongestoord kunt genieten van de buitenlucht met een perfecte ventilatie, terwijl insecten en pollen buiten blijven. Wij kunnen maatwerk insectenwering leveren voor elk type raam en/of deur. Hiervoor worden alleen de beste en sterkste materialen gebruikt om jarenlang gebruik te waarborgen. Afhankelijk van uw wens en situatie kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen, profielkleuren, gaassoorten en bevestigingsmaterialen.

Raamhorren

Vaste raamhor
Voor iedere raamsoort en raamtype bieden wij een oplossing. In kunststof en aluminium ramen hoeft niet geboord te worden, de hor wordt geklemd. Bij houten ramen wordt buiten in de raamsponning een hor toegepast die wordt geplaatst door middel van edelstalen veerpennen en hulzen. Een borstel-afdichting zorgt voor een perfecte afsluiting en bescherming van uw kozijn.

Rolhor
Het voordeel van een rolhor is dat u hem op kunt rollen wanneer u deze niet gebruikt. Rolhorren kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden, afhankelijk van de draairichting van het raam. De rolhor laat zich heel soepel van boven naar beneden en omgekeerd bedienen. Rolhorren zijn toepasbaar op gewone ramen en dakramen.

Extra transparant en pollenwerend gaas

Naast het standaard gaas zijn er ook nog een aantal speciale gaassoorten. Denk bijvoorbeeld aan het unieke en wereldwijde gepatenteerde Transpatec® gaas dat zeer transparant en extra ventilerend is. Het Petscreen gaas is extra scheurvast en perfect geschikt voor toepassing bij huisdieren. Ook hebben we pollenwerend gaas, dit houdt meer dan 90% van de pollen tegen terwijl een goede ventilatie behouden blijft.

Deurhorren

Plisséhordeur
De meest populaire variant is de Japanse plissédeur. Of het nu een enkele deur, een dubbele deur of een schuifpui betreft, een plissédeur is nagenoeg altijd mogelijk. De deur heeft een onderdorpel van slechts 5 mm en de treklijst kan in iedere gewenste stand blijven staan. In ineengeschoven positie zit het gaas opgesloten waardoor de levensduur wordt verlengd. De deur is uit een stuk te leveren tot wel 1,9 meter breed en in een dubbele deuruitvoering kan dit zelfs tot 3,8 meter breed.

Pendeldeur
De pendeldeur werkt als een saloondeur, deze kan dus naar beide kanten openen. Door de speciale constructie sluit de deur automatisch en blijft in gesloten positie staan. Deze deur is de ideale oplossing voor gezinnen met kleine kinderen en/of huisdieren omdat deze altijd vanzelf sluit en zeer licht te bedienen is.

Wilt u meer informatie over insectenwering?

Neem dan contact met ons op of bel met 040 - 211 57 33.

Insectenwering - Plissehordeur
Insectenwering - Rolhor Raam en Plissehordeur
Insectenwering - Plissehordeur detail